Coaching

Oferim un procés d’acompanyament interactiu, orientat a aconseguir un canvi més ràpid i durable mitjançant la millora de la performance. S’especialitza en dues àrees:

Coaching Executiu i Coaching d'Equip

Adreçat a directius i professionals en general que es trobin immersos en processos de canvi o millora. Pot ser individual o col.lectiu, l’objectiu és facilitar:

 • L’adaptació a una situació professional, actual o futura, de management
 • El desenvolupament del seu potencial i competències en el quadre d’objectius professionals (inici de funció, seguiment del progrés, desenvolupament, etc)
 • El procés de canvi (dinàmica d’equip, organització, pla d’acció de millora, clima social, etc)
 • La cooperació entre els membres de l'equip. Suport en la revisió i millora de les seves relacions, processos de treball i valors. Amb l'objectiu de potenciar el seu desenvolupament conjunt cap a l'evolució dels seus resultats col·lectius.

Health Coach

S’emmarca en el pla d’accions individuals per a la prevenció dels riscos psicosocials.

Adreçat a qualsevol persona de l’organització que necessiti o desitgi millorar la seva salut psicofísica. L’objectiu és, d’acord amb les necessitats de cada persona, ajudar a:

 • Identificar i definir estratègies per actuar en situacions que provoquen ansietat
 • Gestionar i reduir l’estrès
 • Millorar o modificar hàbits que poden afectar la salut com són l’alcoholèmia, el tabaquisme, desordres en l’alimentació, en les hores de son, etc.
 • Augmentar la qualitat de vida

Descargar Entrevista Health Coach

Testimonis Coaching

 • "Trobar l’equilibri de les coses en elles mateixes es fonamental per mantenir una salut integral. El resultat es beneficiós en tots els àmbits. Onbalance ens ha brindat aquesta oportunitat a través del enfortiment dels nostres equips ajustant a mes individualment i amb sensibilitat tots aquells aspectes que propicien la disposició a superar-se. Parlem de Coaching, de cohesió i experiència d’equips de treball, de metodologies en la presa de decisions… Tot un desplegament de solucions sortides del coneixement de la experiència i del compromís amb lo natural."
  Josep Mª Verdaguer
  Director de Recursos Humans
  Ficosa International, S.A.

   

 • "Es difícil de descriure, però des del primer moment “va haver-hi química”. Victòria Conesa transmet calma, confiança i professionalitat, imprescindible per un procés de Coaching així que no vaig dubtar en sol·licitar que col·laborés amb nosaltres i va ser un veritable èxit."
  Laura Asín
  Regional Lead, Europe – HRD and People College
  Carburos Metálicos - Air Products Group