Formació

Els nostres programes de formació estan dissenyats per ajudar a crear un entorn que potenciï el comportament preventiu, la implicació i la participació de tots els treballadors. S’orienten a afavorir el benestar de les persones recolzant el desenvolupament de competències i actituds que facilitin l’adaptació als processos de canvi i millora en l’organització. L’objectiu és fomentar la cultura preventiva a l’organització.

Els tallers són dinàmics i participatius i generen un espai de reflexió, intercanvi i l’oportunitat de conèixer-se millor i identificar les estratègies personals per al propi desenvolupament personal.

Les accions formatives que es descriuen a continuació, es fan a mida (in company) en modalitat presencial i e-learning i s’ajusten a les necessitats específiques de cada organització. Alguns programes en realitzen també en convocatòria oberta (BES-Business Engineering School, La Salle, URL)

Programes de formació per a mànagers:

Programes de formació per a tota l’organització:

Testimonis Formació

 • "La nostra experiència és molt positiva. Som una organització amb una gran sensibilitat pels temes relacionats amb el benestar de les persones i els equips. En concret, les dues acciones formatives van ajudar a millorar la gestió, la comunicació i el treball en equip. Aviat tornarem a fer una altra sessió, Com cuidar el cos i la ment en el treball, amb l'objectiu de prevenir algunes patologies derivades de l' estrès i millorar la col·locació postural. Onbalance ens aporta metodologia, experiència i personalització, factors que per a nosaltres tenen molt valor."
  Marta Esther Mulero
  Directora de RH i Serveis Generals
  Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona

   

 • "La nostra experiència ha estat molt enriquidora i útil. Els assistents es van integrar, van gaudir i van aprendre. Realment a estat un gran impacte, ja que estava enfocat a l'enriquiment personal, a conèixer-se identificant els punts febles i com millorar-los."
  "Veritablement el curs de Gestió de l'Estrès ha estat molt interessant i diferent del típic que es fa habitualment, i el mes important, la conclusió per part dels assistents ha estat molt positiva valorant especialment la seva utilitat."
  "Espero en breu poder seguir amb la col·laboració de Onbalance, sens dubte ha deixat el seu gra de sorra."
  Manuel Jiménez
  Director Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient
  Europastry

   

Beneficis dels programes de formació d’Onbalance

Aprendre a conviure amb situacions de pressió, forta càrrega de treball i màxima exigència personal-professional.

Coneix altres beneficis que proporcionen els nostres programes de formació >