Benvinguts a Onbalance

El nostre equip s especialitza en la creaci d escenaris que cultivin el benestar de les persones a les organitzacions i potenciar, d aquesta manera, el seu desenvolupament, efic cia i competitivitat.

A partir de les necessitats de cada organitzaci , elaborem una resposta a mida que afavoreixi entorns saludables en qu es puguin potenciar i projectar les compet ncies clau de cada persona.

Les nostres intervencions s orienten a oferir a la direcci i als responsables dels equips eines per gestionar i prevenir l estr s propi i el dels seus col laboradors i aix fomentar i enfortir la cultura preventiva.

D altra banda, oferim eines individuals als col laboradors per identificar les causes que provoquen l estr s i incorporar estrat gies i t cniques per a la seva reducci o eliminaci .

El model d intervenci permet una actuaci integral o parcial en les rees seg ents:

Formaci > Consultoria > Coaching >

 

Dissenyem i implementem projectes vinculats al desenvolupament i benestar de les persones a les organitzacions.

L estr s es d na amb m s freq ncia ...

"Quan els treballadors no poden influir en la seva manera de treballar, el ritme de treball s accelerat, tenen conflictes per establir prioritats, tenen poc reconeixement, poc suport i poca comprensi per part dels seus caps".

Quins s n els indicadors? >

T cniques per a la prevenci i la gesti de l estr s

Programa de formaci oberta que ofereix eines per comprendre per qu i com ens afecta l estr s.
Informaci properes convocat ries: (+34) 650.924.141

Descarrega't el pdf del programa >

Testimonis

El que opinen els nostres clients. Comentaris d alguns dels directius i professionals amb els quals hem desenvolupat accions de formaci , consultoria i coaching.

Veure Testimonis >